Поповић: Све о КРИК-у сам већ рекао, новац у хуманитарне сврхе

Министар без портфеља задужен за иновације и технолошки развој Ненад Поповић казао је да ће сав новац од пресуде против истраживачке мреже КРИК уплатити у хуманитарне сврхе за потребе деце без родитеља.

Ненад Поповић је посетио компанију "Шнајдер електрик ДМС" у Новом Саду, где је новинарима рекао да је сигуран да ће суд пресудити у његову корист.

На питање новинара зашто се у тужби против КРИК-а не помиње то што је та истраживачка мрежа навела да министар без портфеља има фиме у свом власништву у офшор зонама, Поповић је поновио да су све његове компаније регистроване у Европи и Русији, те да не жели да се меша у судски поступак. 

"Оставимо то суду... Све о КРИК-у сам већ рекао", казао је Поповић.

КРИК је, наиме, објавио текст о "Рајским папирима", где се наводи да Поповић поседује компаније у офшор зонама. 

Министар је те наводе демантовао, а потом и тужио ту истраживачку мрежу због, како је наведено, објављивања лажних информација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи