Полицијска управа у Љермонтовљевој издавала документа и током празника

Помоћник министра унутрашњих послова и начелник Сектора за људске ресурсе Катарина Томашевић обишла је данас запослене на управним пословима Полицијске управе за град Београд у Љермонтовљевој улици, који су и током празника радили у две смене како би грађанима омогућили да брзо изваде неопходна документа.

Томашевићева је истакла да је служба управних послова у Љермонтовљевој улици, једна од најоптерећенијих у Србији и да је током прошле године овде издато 7.800 личних карата, 20.000 пасоша, 41.000 возачких и 12.000 пробних дозвола. Такође, регистровано 42.000 возила и издато више од 40.000 уверења о промени пребивалишта, саопштио је МУП.

Додала је да је током празника, 1. и 2. јануара, ова служба радила од 8 до 20 часова и да се у ова два дана овој станици, са захтевом за издавање личних докумената, обратило 45 људи.

"Министарство унутрашњих послова изузетно цени преданост и рад запослених на управним пословима, који свакодневно, и током празника, вредно раде како би грађани били задовољни брзином услуга. Желим да им се захвалим на њиховом марљивом раду и да им поручим да ће Министарство и током ове године наставити са унапређењем квалитета рада, како би смо били још ефикаснији у пружању услуга грађанима", закључила је Томашевићева.

Запослене у Љермонтовљевој улици, заједно са помоћником министра, обишли су и начелница Управе за управне послове Зорица Касалица, начелник Полицијске управе за град Београд Веселин Милић и заменик шефа кабинета министра Светозар Радић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво