Дан Електротехничког факултета у Београду

Свечаном академијом и наградама најбољим дипломцима, Електротехнички факултет Универзитета у Београду обележио је 69. годину постојања.

За време студија они су у својој генерацији остварили најбољи успех. Имају и план.

"Ове године сам уписала мастер студије и остајем на факултету да радим као сарадник у настави", каже Драгана Милованчевић са смера софтверско инжењерство. 

Слободан Ђунић са смера рачунарска техника и информатика каже да планира да настави да се развија у индустрији.

"Моји планови су да наставим са докторским студијама, још увек нисам одлучио да ли ће то бити у иностранству или код нас", додаје Иван Петрић са смера енергетика.

Горана Црнобрња прича да је уписала мастер ове године у октобру, а недавно се запослила у једној компанији.

Они су, пре свега, кажу на ЕТФ-у, њихвох понос. Осим тога, рођендан је прилика да се подсете богате историје. Она их мотивише да у будућности буду још бољи.

"Стално размишљамо како да будемо бољи да побољашамо наставни процес стручне и научне активности и да у што бољој мери одгворимо на изазове данашњице", напомиње декан ЕТФ-а Мило Томашевић.

Са дипломом ЕТФ-а, за готово седам деценија, изашло је више од 20.000 дипломаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво