Донација Града Прихватилишту за одрасла и стара лица

Секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић и вршилац дужности секретара за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима Дарко Главаш посетили су Прихватилиште за одрасла и стара лица и том приликом уручили донацију у виду беле технике.

Наташа Станисављевић је рекла да су три установе социјалне заштите у Београду, на иницијативу градоначелника Синише Малог, добиле донацију у вредности од 1,8 милиона динара.

"Све три установе су добиле белу технику у износу од по 580.000 динара. Свака установа је добила оно што су истакли као потребу и што су сматрали да им је неопходно за предстојећу зиму, али и за нормално функционисање", рекла је Станисављевићева.

Дарко Главаш је навео да се Град Београд до сада показао као "филм френдли" дестинација, па је тако ова донација у Скупштину града дошла захваљујући Продуцентској кући "Work in Progress". 

Додаје да је са том продукцијском кућом до сада реализовано неколико пројеката.

"Ово је један од додатних начина да нам захвале, али и истакну социјални статус, који је неопходно имати при реализацији великих пројеката", нагласио је Главаш.

Вршилац дужности директора Прихватилишта за одрасла и стара лица Невенка Никић Симатковић захвалила је Скупштини града и ресорном секретаријату на разумевању и донацији и пожелела да таквих акција буде још у наредној години.

"Ово што смо добили је управо оно за чим смо и исказали потребу током године. У питању су средства за едукацију и хигијену. Добили смо фрижидер, замрзивач, компјутере, климе, усисиваче, пегле", навела је в. д. директора, саопштила је Информативна служба Града Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара