Отворена реновирана Психијатријска болница у Ковину

Принцеза Катарина отворила је реновирану Психијатријску болницу Ковин, након три месеца рада и донације у износу од 90.000 долара, коју је обезбедила хуманитарна организација "Лајфлајн Чикаго", чији је она покровитељ.

Спонзор овог вредног пројекта била је Фондација Џон и Милдред Медић Вученић, чија је породица један од највећих индивидуалних донатора организације "Лајфлајн Чикаго".

Поред осталих поправки, реновирана су четири купатила, а улазна врата и 38 прозора замењени су новим, у приземљу и на спрату болнице.

"Ово је трећи пут да породица Вученић помаже нашим болницама кроз свој фонд. Срећна сам јер ћемо кроз ову донацију учинити лекарима њихов посао мало лакшим, а пацијентима свакако боравак у болници пријатнијим", рекла је принцеза.

Свих шест чланова породице Вученић посетило је Ковин у јуну ове године током боравка мисије "Лајфлајн Чикага" у Србији, подсећа се у саопштењу Фондације принцезе Катарине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи