Комунална полиција обишла Шабићев стан, случај затворен

Комунална полиција потврдила је да је по пријави грађана обишла стан повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности Родољуба Шабића и пошто се уверила да се у његовом стану не обављају грађевински радови, тај предмет је затворен.

Како се наводи у саопштењу Секретаријата за комуналне послове, због буке током извођења грађевинских радова у Карађорђевој улици, том Секретаријату је 14. октобра упућена пријава грађана са тачно назначеним спратом и бројем стана.

Комунални полицајци су, како се наводи, изашли на лице места и позвонили на врата стана назначеног у пријави и том приликом им је отворио Шабић који их је позвао да уђу и увере се да се у његовом стану не обављају грађевински радови.

"Патрола Комуналне полиције је потом службеном белешком потврдила ову чињеницу, чиме је предмет затворен, и није предузимала никакве друге мере и радње", наводи се у саопштењу.

Вршилац дужности секретара за послове комуналне полиције Никола Ристић замолио је Родољуба Шабића да износи само тачне и истините информације у медије, како не би долазило до збуњивања јавности, наводи се у саопштењу Секретаријата за послове комуналне полиције.

Министарство унутрашњих послова поново је раније данас позвало Родољуба Шабића да се извини полицији и грађанима Србије због, како се наводи, "лажи" да су на његовим вратима били припадници полиције.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи