Сахрањен председник општине Тутин

Председник општине Тутин Шемсудин Кучевић сахрањен је на гробљу Клече у том граду.

Кучевић је подлегао повредама задобијеним у јучерашњој саобраћајној несрећи недалеко од Тутина, када је аутомобил у којем је се налазио са својим возачем слетео са пута и ударио у дрво.

Претходно се на централном тргу у Тутину од Кучевића опростио веллики број гађана тог и других места Рашког региона и Црне Горе.

Последњем испраћају Кучевића присуствовали су високи функционери СДА, предвођени председником те странке и Бошњачког националног већа Сулејманом Угљанином.

Испраћају су присуствовали и потпредседник владе и министар Расим Љајић, државни секретар у Министарству здравља Мехо Махмутовић, градоначелници Новог Пазара и Сјенице, руководиоци општина из Црне Горе предвођени председником Бошњачке странке и министром у црногорској влади Рафетом Хусовићем.

Саучешће породици Кучевић упутио је јуче предедник Србије Александар Вучић, председник Републике Турске Реджеп Тајип Ердоган, представници турске Агенције ТИКА, министри у влади Србије и косовски председник Хашим Тачи.

Џеназу намаз предводио је реис-ул-улема Исламске заједнице Србије Сеад Насуфовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи