Три дана жалости у Тутину, заставе на пола копља у Новом Пазару и Сјеници

Поводом трагичне смрти председника општине Тутин Шемсудина Кучевића, у Новом Пазару и Сјеници данас је проглашен Дан жалости, а у Тутину тродневна жалост.

Џеназа намаз (посмртна молитва) клањаће се на тргу у центру Тутина у 16 часова након чега ће бити сахрањен на градском гробљу у насељу Клече у том граду.

Телеграме саучешћа породици Кучевић, како преносе локални медији, упутили су председник  Александар Вучић, потпредседник Владе Србије Расим Љајић, министри Бранко Ружић и Александар Вулин, народни посланици Муамер Зукорлић и Јахја Ферхатовић, амбасадор САД у Србији Кајл Скот, председник ЛДП-а Чедомир Јовановић и други званичници и политичари.

Такође, саучешће породици преминулог Кучевића упутио је телефоном председник Турске Реџеп Тајип Ердоган, пренели су локални тутински медији. 

Од Кучевића се путем друштвених мрежа опрашта и велики број грађана и поштовалаца из Тутина, али и суседних градова.

Шемсудин Кучевић јуче је изгубио живот у саобраћајној несрећи на регионалном путу Нови Пазар – Тутин када је службено возило којим је управљао његов возач слетело с пута и ударило у дрво.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво