Београдска арена ће пет година носити назив "Штарк арена"

Насловно спонзорство "Београдске арене" биће додељено "Атлантик групи", а највећа дворана у престоници наредних пет година носиће назив "Штарк арена", по познатом домаћем бренду, саопштио је градски Секретаријат за информисање.

Град Београд и Арена Београд д. о. о. донели су одлуку да је понуда "Атлантик групе" најповољнија.

У наредних 15 дана "Арена Београд" ће закључити уговор о насловном спонзорству, којим ће се детаљније регулисати права и обавезе спонзора и Арене.

"Београдска арена ће носити назив по познатом домаћем бренду, и то нам је веома важно. У овом објекту одржане су велике привредне, политичке, забавне и културне манифестације и од великог је значаја за Град Београд. Мало градова у овом делу Европе може да се похвали оваквим здањем", рекао је градоначелник Синиша Мали.

На нама је, истиче Мали, да континуирано организујемо што већи број манифестација и догађаја, како би она пословала што боље и била још боље позиционирана.

"Арену очекују велике инвестиције следеће године, а улагаћемо у најсавременију опрему која ће бити спремна до Фајнал фора у мају. Овај објекат ће имати медијску коцку, ново озвучење, ново лед осветљење", најавио је градоначелник Београда.

Потпредседник "Атлантик групе" Невен Вранковић рекао је да је "Штарк" симбол пажње, бриге и пријателства.

Према његовим речима, "Атлантик група" изузетно је задовољна исходом конкурса за главног спонзора Београдске арене.

"Брендови које ‘Атлантик‘ окупља у свом портфолију имају дугу традицију квалитета, а најдубље корене је пустио ‘Штарк‘ - симбол пажње, бриге и пријатељства које представља и препознатљиви симбол ‘Штарковог‘ срца. Исте ове вредности ћемо промовисати и у нашем партнерском пројекту ‘Штарк арени‘", рекао је Невен Вранковић.

Комисија за спровођење јавног позива за избор насловног спонзора објавила је у јуну јавни позив на који су могла да се јаве домаћа и страна правна лица.

Сва права која стиче спонзор, по основу спонзорског уговора, ограничена су на период од пет година од дана прецизираног уговором о спонзорству, наведено је у саопштењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво