Фабрици: Црква има капацитете за дијалог

Шеф Делегације Европске уније у Србији Сем Фабрици током пријема код српског патријарха Иринеја изразио је захвалност "за топли пријем током кога је нагласио неопходност да се пронађу начини како би се превазишли проблеми региона из прошлости зарад светле будућности", објавила је на званичном сајту СПЦ.

"Црква располаже капацитетима за тај процес кроз дијалог", оценио је Фабрици на јуче одржаном састанку у згради Патријаршије.

Наведено је да је патријарх "захвалио уваженом госту на овој посети и указаном поштовању, пожелевши му свако добро од Господа", као и да су "пријему присуствовали сарадници амбасадора Фабриција и шеф Кабинета патријарха српског ђакон др Александар Прашчевић".

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 07. окт 2017, 15:14)
anonymous [нерегистровани]

Klasika...

"Црква располаже капацитетима за тај процес кроз дијалог", оценио је Фабрици на јуче одржаном састанку у згради Патријаршије.
Kako oblikuju ovaj narod, kao najbolji vajar... Pa ljudi, ko je ostao dole kada se država povukla, ko je ostao kada se vojska povukla, ko je sve ove godine dole uz narod i prolazi kroz sve zajedno sa njim... Ko ima veće pravo od njih? I ko ne kalkulise u borbi za Srbe na Kosovu i Metohiji, i za Kosovo i Metohiju, za razliku od mnogih!