Породица Петровић захвалила на помоћи

Добрила Петровић, чија је породица синоћ исељена од стране судских извршитеља из стана у Његошевој улции у Београду, навела је у изјави да ће њена породица имати кров над главом у наредних годину дана захваљујући помоћи СНС-а.

"У своје и име моје породице која је ноћас исељена од стране судских извршитеља из стана у Његошевој 65 захваљујем се председнику Вучићу и члановима СНС-а са Врачара за помоћ коју је добила моја породица", навела је Добрила Петровић у писаној изјави коју је доставила Информативна служба Скупштине града.

Истакла је да ће, захваљјући помоћи коју су прикупили чланови СНС-а, њена породица имати кров над главом наредних годину дана.

Објашњава да агонија њене породице траје годинама јер против себе имају адвоката који, наводи, "може све да заврши на суду".

"Годинама обилазимо прагове државних институција и нико нам није помогао. Не знам ни сама колико пута сам тражила пријем код бившег председника општине Врачар Кузмановића који никада није имао времена да ме прими. Општина је док је он био председник 2007. године одбила да се умеша у спор и о томе је обавестила суд и тако нас је оставила на милост и немилост суровом адвокату који може све у суду", навела је Петровићева.

Захвалила је и свим људима који су се синоћ окупили да спрече исељавање, али ту, додаје, није било место људима из ДС-а Кузмановићу и Татићу који нису хтели да је приме док су водили општину Врачар.

"Кузмановић и Татић су криви зато што је општина Врачар 2007. године одбила да се умеша у мој спор и зато што сам данас ја, моја ћерка Снежана и наша деца данас на улици", указала је Добрила Петровић и још једном захвалила свима који су на предлог председника Вучића за неколико сато прикупили помоћ.

број коментара 0 пошаљи коментар