Програмски савет о обавезама РТС-а према културним потребама грађана

На седници Програмског савета РТС-а, на којој је разматран извештај о обавезама наше куће према културним потребама грађана, поред осталог, закључено је да РТС делује као еминентна, добро профилисана и утицајна културна установа, која је отворена за разноврсне културне садржаје националне и универзалне духовне баштине.

Подржана је спремност новинара и уредника Радио Београда и Телевизије Србије да се одупру притисцима идолатријске културе, шунда и кича.

Реагујући на неке неодмерене и неаргументоване приговоре позоришној представи "Олимп" са отварања Битефа, чланови Програмског савета су сагласни да је РТС повукао добар програмски потез, омогућивши љубитељима да ту вансеријску представу гледају у директном преносу и тако поделе узбудљиво театарско искуство с гледалиштем од више стотина хиљада људи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво