"Није донета одлука о наплаћивању улаза на Калемегдан"

Поводом информације о могућем наплаћивању улаза на Калемегданску тврђаву, градска секретарка за културу Ивона Јевтић изјавила је да се никакве одлуке у вези са тврђавом неће доносити без консензуса свих релевантних институција на државном и градском нивоу.

Ивона Јевтић je демантовала наводе појединих медија да ће улаз на Калемегдан бити наплаћиван, преноси Фонет.

"Нешто што је било на разини разговора и идеје у медијима је пренето као одлука, што је недопустиво. Напросто је било речи о томе да је у свету то честа пракса, али одлука о томе неће зависити од предузећа које се о тврђави стара, нити од било чијих афинитета", навела је Ивона Јевтић у писаној изјави.

Истакла је да Калемегданска тврђава као заштитни знак Београда, оно по чему смо у европским и светским размерама познати, остаје део градске баштине на добробит свих грађана и посетилаца нашег главног града.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво