Вулин: Војска и полиција контролишу илегална кретања миграната

Министар одбране Александар Вулин данас је обишао Центар за тражиоце азила у Крњачи и поручио да они који се баве спречавањем илегалних миграција раде изванредан посао.

"Снаге Министарства унутрашњих послова и Министарства одбране, наша војска и наша полиција раде изванредан посао. Сви ти момци и девојке који се налазе на граници према Бугарској и Македонији успевају да контролишу илегална кретања и не дозвољавају да се на територију Србије улази без докумената и без законског основа" рекао је Вулин.

Вулин, који је и председник Радне групе за решавање питања мешовитих миграционих токова, рекао је да захваљујући њиховом раду, њиховој пожртвованости и огромном ентузијазму може да се каже да у потпуности контролишемо кризу, да је наш свакодневни живот заштићен и да се закон у овој земљи поштује.

"Наш систем безбедности још једном показује да води рачуна о сваком свом грађанину, да води рачуна о сваком људском бићу и да је у стању да нас заштити на сваком делу наше територије", рекао је Вулин.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво