Сутра први лет на линији Београд–Пекинг

Први авион на линији између Пекинга и Београда биће сутра свечано дочекан на београдском аеродрому "Никола Тесла", у присуству премијерке Ане Брнабић.

Авионом ће у Србију допутовати више од 20 привредника из Кине и представника пословних асоцијација.

Премијерка Србије ће дочекати у девет сати нову комерцијалну интерконтиненталну линију, у друштву амбасадора Кине у Србији Ли Манчанга, као и представника авио-компаније "Хајнан ерлајнс".

Истог дана је планиран и повратни лет за Пекинг.

Лет на тој линији ће се обављати два пута недељено, понедељком и петком.

Нова авио-линија ће се у почетку обављати преко Прага и рута лета је, према речима градоначелника Београда Синише Малог, Београд-Праг-Пекинг, али путници неће морати да излазе из авиона.

Путници ће се на том лету превозити и авионом "ербас А330-300", који има 260 седишта у економској и 32 седишта у бизнис класи.

Како преносе медији, Хајнан ерлајнс је крајем јула почео да продаје авио-карте за лет на тој линији, а најнижа цена повратне карте је око 550 евра. Лет би на линији Београд-Праг-Пекинг требало да траје око 12 сати и 30 минута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво