Нови конкурс за професионалне војнике

Министарство одбране и Војска Србије покренули су процедуру за пријем професионалних војника у јединице и установе Војске до попуне радних места. Грађани млађи од 30 година, који су одслужили војни рок са оружјем, могу се свакодневно пријављивати у војним поштама.

Са кандидатима који прођу тестирања закључује се уговор на шест месеци, уз могућност продужења уговора о раду на период од три године и обнављање уговора до навршених 40 година живота, наводи се у саопштењу Министарства одбране.

Кандидати ће морати да прођу општи лекарски преглед и проверу физичке способности и за тај дан су обавезни да понесу спортску опрему. Затим ће проћи психичку процену и на крају подлежу медицинско-здравственој процени.

Војне поште у које се од 8 до 14 часова свакога дана може поднети пријава наведене су у тексту на сајту Министарства одбране, који се односи на попуну радних места професионалних војника на одређено време.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво