Прекид саобраћаја на прузи Ниш-Димитровград, воз исклизнуо из шина

Због деформације колосека услед високих температура, на међународној прузи Ниш - Димитровград код села Сопот, око 14.15 дошло је до исклизнућа теретног вагона. Повређених нема.

Железнички саобраћај је у прекиду и не зна се до када ће потрајати.

Очекује се екипа из Ниша да санира последице.

Ово је друго исклизнуће воза на овој релацији, у протеклих пет дана.

Србија Воз" а.д. саопштила је да је због исклизнућа кола из теретног воза између службених места Станичење и Пирот, око 14 часова прекинут редован саобраћај на прузи Ниш-Димитровград, што је довело до закашњења међународног воза из Београда за Софију.

Путници из међународног воза аутобусима биће превезени на релацији Ниш - Димитровград, а од Димитровгада ће наставити путовање возом у органицији Бугарских железница, наводи се у саопштењу.

Остали локални путнички возови саобраћаће на релацији од Ниша до станице Бела Паланка и обратно.

Отклањање квара је у надлежности "Инфраструктуре железница Србије" а.д.

Све неопходне информације могу се наћи на веб сајту "Србија Воз" а.д. – www.srbvoz.rs, као и на Фејсбук страници тог предузећа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво