Путници стигли до Грчке, чекају нови аутобус

Аутобус који се синоћ више пута кварио на путу за острво Евија успео је да настави путовање из Врања и, уз нове кварове, стигне до Грчке. Око 80 туриста налази се на првој бензинској пумпи после Евзонија, где чекају да им стигне нови аутобус.

Нешто пре поноћи неисправан аутобус наставио је путовање из Врања и успео да уђе у Македонију.

"Аутобус се поново покварио аутобус, те је на крају искључена клима, и уз паклену врућину у кабини у току ноћи, уз отворене кровне прозоре, успели смо да се превучемо преко Евзонија", каже за РТС један од путника Горан Стевановић.

Аутобус стоји на првој бензинској пумпи у Грчкој, где путници чекају заменски аутобус за који је речено да ће стићи у наредна четири сата.

"Путници су препуштени сами себи, али срећа је што на пумпи постоји мањи ресторанчић тако да људи могу да купе себи освежење. Од саме агенције, односно њених представника, никакве помоћи нити користи нема", рекао је Стевановић.

Путници, како каже, имају две опције - да се у свом аранжману некако врате назад или да сачекају ново возило којим ће стићи до свог одредишта.

"Да бисмо било шта могли да урадимо, ми морамо некако да стигнемо на Евију а онда ћемо да видимо шта ћемо и како ћемо и како ће се ово неславно путовање завршити", навео је Стевановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи