"Србија брине о мигрантима на најбољи начин"

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић обишао је прихватне центре за мигранте на југу Србије и том приликом поручио да Србија на најбољи начин брине о мигрантима.

"Србија се понаша одговорно, бригу о мигрантима ради на најбољи начин. Мигранти, који великом већином желе да наставе пут ка Европи, у Србији су прихваћени адекватно, омогућено им је да се едукују и да време у камповима проведу на најкориснији начин", рекао је Ђорђевић.

Министaр је захвалио људима који брину о мигрантима, истичући да свој посао обављају са вером да чине хуману мисију.

"Људи који брину о њима раде тежак посао, али посвећено и са вером да обављањем истог чине корисну и хуману мисију и ја им овом приликом одајем захвалност", истакао је Ђорђевић, саопштило је Министарство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво