Апел Водовода: Не користите воду за заливање баште, базене...

Београдски водовод је апеловао на грађане да по тропским врућинама воду за пиће не користе за заливање башта и травњака и пуњење базена већ да је рационално користе.

Инспекцијске службе, у сарадњи с Водоводом, појачаће надзор над ненаменском потрошњом воде и, уколико је неопходно, примењивати казнене мере према неодговорним појединцима, наводи се у саопштењу.

Истиче се да је систем водоснабдевања у Београду и данас стабилан али да због прекомерне повећане потрошње воде виши делови Барајева, подавалских насеља, Винче и Лештана имају повремених проблема са водоснабдевањем.

Наводи се да је у појединим приградским насељима потрошња воде повећана три до шест пута у односу на уобичајену а у центру града за око 20 одсто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи