Бесплатан "вај-фај" за Бачки Петровац и Тител

Бачки Петровац и Тител добили су бесплатан "вај-фај", јер су те општине једне од 12 из целе Србије које су послале највише рачуна у наградној игри "Узми рачун и победи".

У Бачком Петровцу пуштен је у рад "вај-фај" дрво јер је та општина била једна од 12 из целе Србије које су послале највише рачуна у наградној игри ''Узми рачун и победи''.

Отварање бесплатне вај-фај зоне обележено је пуштањем балона чије су траке пресекли државни секретар у министарству државне управе и локалне самоуправе Зоран Касаловић, директорка НАЛЕД-а Виолета Јовановић, председник општине Бачки Петровац Срђан Симић и амбасадорка Словачке у Србији Дагмар Репчекова.

Наводећи да се може рећи да је наградна игра ''Узми рачун и победи'' успела, државни секретар је рекао да је учешће у наградној игри узела већина грађана Србије.

''Задовољство ми је што данас у Бачком Петровцу отварамо, као награду, вај-фај дрво, јер су грађани ове општине показали висок ниво свести шаљући фискалне рачуне и слипове доприносећи борби против сиве економије'', рекао је Касаловић.

Он је додао да је у наградној игри ''Узми рачун и победи'' достављено више од 8,5 милиона пошиљки и више од 85,6 милиона рачуна и слипова. 

Грађани општине Тител добили су бесплатну "вај-фај" дрво, јер је и та општина била једна од 12 из целе Србије које су послале највише рачуна у наградној игри "Узми рачун и победи". 

Отварање вај-фај дрвета обележено је пуштањем балона, а државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Иван Бошњак честитао је грађанима и председнику општине Тител.

"За нас је велико задовољство да овог лета, 12 општина које су биле најактивније, заједно са партнерима НАЛЕД-ом и 'Телекомом', дарујемо са по једним вај-фај дрветом", рекао је Бошњак.

Навео је да је то резултат пре свега грађана у тих 12 општина.

Менаџерка за развој у НАЛЕД-у Вишња Рачић честитала је грађанима Титела освајање лепе и вредне награде.

"Наградна игра изазвала је велико интересовање код грађана Србије. Послато је чак 8,5 милиона коверата, а грађани општине Тител су били вредни и активни и послали су 19.000 коверата чиме су допринели да вај-фај дрво краси централни трг општине", рекла је Рачићева.

Председник општине Тител Драган Божић рекао је да је отварање вај-фај зоне у центру те општине велики догађај за његове суграђане који су послали 19.000 коверата.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи