Отказан лет Београд–Њујорк због техничког недостатка

Данашњи лет "Ер Србије" ЈУ500 од Београда до Њујорка отказан је услед техничког недостатка, откривеног током редовног одржавања летелице "ербас А330", речено је "Танјугу" у "Ер Србији". Већина путника преусмерена је на друге летове.

Проблем ће, наводе у нашој авио-компанији, уједно утицати и на повратни лет "Ер Србије" ЈУ501 од Њујорка до Београда истог дана, који ће такође морати да буде отказан.

Компанија је саопштила да су њене надлежне службе ангажоване на отклањању техничких недостатака на авиону и да се очекује да радови буду завршени током ноћи, а да би авион сутра требало да лети према планираном распореду.

"Ер Србија" саветује путницима да за додатне информације позову њен Контакт центар на 0800 111 528 из Србије или на +381 11 311 21 23 из иностранства, преноси Бета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи