Отворен клуб за младе у Крагујевцу

Министар омладине и спорта, Вања Удовичић, отворио је у Крагујевцу клуб за младе, у чије је опремање уложено више од милион динара.

У Клубу ће се одвијати активности Канцеларије за младе, али и других удружења која се баве промоцијом омладинске политике: кроз бројне радионице, конференције, трибине и развој креативних идеја.

Намера Министарства омладине и спорта је, каже Удовичић, да се кроз подстицање омладинског активизма, што даље чује глас младих.

У Србији ради 66 омладинских клубова, а током године, биће отворено још шест, најављује Удовичић.

Министру Удовичићу, поводом годишњице Центра за спорт и рехабилитацију особа са инвалидитетом "Искра", уручено је признање за допринос у изједначавању положаја спортиста са инвалидитетом, са осталим спортистима, чиме је Србија сврстана у ред најразвијенијих европских држава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи