"Двестадвојка" слави 48. рођендан

Радио Београд 202 слави 48. рођендан, и то под слоганом "Модеран, урбан, мултимедијалан Београд 202 – радио који се слуша и гледа". Тим поводом припремљен је богат програм за слушаоце.

У уторак 27. јуна "ајфонима" ће бити реализован лајв стрим из Камене сале Радио Београда. Пригодним програмом који, симболично, почиње у 14.02 часова (односно 2.02), представиће се учесници емисија Балкон и Господо, Амбасадор Србије. Ове емисије промовишу младе успешне људе из свих области.

Програму ће присуствовати и Оливера Катарина, чијом је нумером "Шу Шумадијо" пре 48 година започело емитовање Београда 202. Поред њих, биће присутни и пословни партнери, личности из јавног и друштвеног живота, колеге из медија, некадашњи и садашњи чланови редакције.

Радио Београд 202 је први на овим просторима изласком из студија покренуо екстерну реализацију програма уживо.

Један од заштитних знакова популарне Двестадвојке су и директни преноси концерата. Управо тако почиње програм обележавања рођендана 22. јуна, када су се преносили наступи група Кербер и Ортодокс Kелтс на Арсенал Фесту у Крагујевцу.

Слушаоце ће Двестадвојка наредних дана обрадовати и преносима са зајечарске "Гитаријаде" где, између осталих, свирају и "Рибља чорба" и "Бајага и Инструктори", затим са ОК Феста на Тјентишту, као и снимцима концерата Дарка Рундека и групе "Парни ваљак".

Двестадвојка ће, почетком јула, своје слушаоце повести на крстарење Дунавом и Савом. Овај програм ће се видео лајв стримом преносити на Фејсбук страници Радија 202.

Организоваће се и књижевно вече Миодрага Стошића, популарног хумористе и водитеља Двестадвојке.

Хит недеље 30. јуна обележава 38 година гласања уживо. Тим поводом ће се, од 26. јуна, кроз програм од шест до 19 часова, на сваки сат присетити незаборавних нумера из легендарне емисије.

Одувек прогресивна и оригинална, Двестадвојка и данас доноси новине које померају границе радија. Београд 202 од прошле године видео стримује одређене програмске садржаје које слушаоци, односно гледаоци у директном преносу виде на сајту РТС-а и званичној Фејсбук страници, као и на Јутјуб каналу Радио Београда.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи