Гужве и на аеродромима, нови лет од Ниша до Цириха

Почеле су гужве на аеродромима због летњег одмора. Од данас нова авиолинија за Цирих са нишког аеродрома "Константин Велики".

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а директор аеродрома "Константин Велики" у Нишу Владица Ђурђановић рекао је да је нишки аеродром реновиран, да је урађена реконструкција терминалне зграде, урађени су нови чекин шалтери и шалтери за преглед путника и пртљага.

"Добили смо нови изглед зграде нишког аеродрома. Све авио-линије су рентабилне, попуњеност је преко 90 одсто у сваком авиону. Оправдавамо поверење путника и све док њих има биће и нових линија", каже Ђурђановић.

Истиче да ће држава уложити новац и за контролу летења и изградњу новог контролног торња.

"То је резервни торањ летења Србије, функционисаће по целој територији Србије. Урадиће се и планска документација, а очекује се да се почетком 2020. заврши торањ", додаје Ђурђановић.

Истиче да ће се следеће године реновирати и прилазна средства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи