Током дана могуће непогоде, од сутра све топлије

Републички хидрометеоролошки завод упозорио је да се после подне и увече понегде у доњем Подрињу и Војводини очекују краткотрајне временске непогоде са јаким пљуском, градом и олујним ветром.

РХМЗ упозорава да ће до краја јуна бити веома топло са максималном температуром од 33 до 37 степени, у четвртак (29.06.) и петак (30.06.) понегде и до 40 степени.

Само ће сутра температура бити у мањем паду, од 28 степени на северу и западу до 34 на југу и истоку Србије.

Сутра ће у Србији бити променљиво облачно и мало хладније.

На северу и западу пре подне, у централним и јужним крајевима од средине дана са краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

На истоку суво и углавном сунчано. После подне на северозападу, увече и током ноћи и у осталим крајевима разведравање.

Ветар слаб и умерен, на истоку повремено јак, северозападни. Јутарња температура од 14 на југоистоку до 22 на северу Шумадије, а највиша од 28 на северу и западу до 34 на југу и истоку.

У Београду ће сутра бити променљиво облачно и мало хладније, пре подне и средином дана са краткотрајном кишом и локалним пљуском са грмљавином, после подне без падавина уз постепено разведравање.

Ветар слаб и умерен, северозападни. Јутарња температура око 22, највиша дневна око 30 степени.

Према изгледима за наредних седам дана, до краја јуна биће сунчано и надпросечно топло са максималном температуром у већини места се од 33 до 37 степени, у четвртак и петак понегде и до 40.

Само је у планинским пределима, а у четвртак и на северу и западу Србије уз локални развој облачности могућа краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.

Од суботе мало хладније али са температуром у границама просека за почетак јула, уз локалне пљускове са грмљавином, нарочито у недељу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара