Прекид саобраћаја на прузи Београд-Бар

Саобраћај Међународног воза на прузи Београд-Бар прекинут је јутрос у 06.15, а "Србија воз" је ангажовао четири аутобуса за превоз 198 путника за Бело Поље, одакле ће превоз до Бара бити поново настављен возом.

Воз је заустављен између станице Прибој и службеног места укрснице Бистрица, због нестанка напона у контактној мрежи као и уплитања пантогафа локомотиве у контактну мрежу, саопштило је предузеће "Србија воз".

У возу је остало 35 путника, као и 13 праћених аутомобила, који ће након санације наставити вожњу до Бара.

Истим аутобусима путници који из Црне Горе путују за Србију биће превезени до станице Пријепоље теретна, након чега ће возом наставити пут ка Београду.

"Наглашавамо да се у време прекида саобраћаја максимално водило рачуна о путницима и обезбеђено им је освежење" наводи "Србија воз".

Воз који је полазио из Београда за станицу Пријепоље теретна у 15.25 изузетно је отказан због наведених инфраструктурних ограничења.

Свим путницима који имају возну карту за овај воз биће извршен повраћај новца, наводи се у саоштењу.

За више детаља путници могу позвати кол-центар (011) 360-2899 или погледати веб страницу "Србијавоза".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво