Апел грађанима да не користе КЦС као алтернативни правац

Клинички центар Србије (КЦС) апеловао је на грађане да у циљу несметаног збрињавања пацијената и приступа возила Хитне помоћи Ургентном центру, не користе пролазак кроз КЦС као алтернативни саобраћајни правац.

Та здравствена установа је саопштила да због великих саобраћајних гужви, возила Хитне помоћи са најтежим пацијентима отежано долазе до Ургентног центра као и да је отежано снабдевање храном и медицинском опремом свих клиника КЦС.

"Клинички центар Србије у сарадњи са Саобраћајном полицијом и Градским секретаријатом за саобраћај, чини све да омогући нормално функционисање и збрињавање пацијената, али је услед великих саобраћајних гужви и знатно увећаног броја возила која пролазак кроз КЦС користе као алтернативни правац, то отежано", наводи се у саопштењу.

Клинички центар Србије саопштио је раније да је улаз у ту установу из Пастерове улице затворен за саобраћај због радова на реконструкцији Булевара ослобођења. Алтернативни улази у Клинички центар Србије су из Вишеградске и Делиградске улице. Додаје се да ће улаз из Пастерове улице и даље функционисати за возила Хитне помоћи, возила Министарства унутрашњих послова и ватрогасна возила.

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 20. јун 2017, 00:53)
anonymous [нерегистровани]

Apel?!

Jel imamo mi policiju koja treba da regulise ovakve stvari?