Успех студената београдског ЕТФ-а

Електротехнички факултет Универзитета у Београду је поново победио на регионалном такмичењу студената електротехнике и рачунарства у коме су учествовали студенти 25 електротехничких и рачунарских факултета.

Студенти су се такмичили у знању у укупно 14 дисциплина, а појединачни резултати су се рачунали и у такмичењу факултета.

У периоду од 2002. до 2017. године, само једанпут (2013. године) догодило се да Електротехнички факултет Универзитета у Београду није био победник у знању на овом регионалном такмичењу.

У конкуренцији факултета из Загреба, Сарајева, Љубљане, Скопља, Бања Луке, Подгорице, Новог Сада, Ниша, Сплита, Тузле, Источног Сарајева и многих других, ове године је Електротехнички факултет из Београда победио у 12 од 14 дисциплина, што је најубедљивија победа у историји на овом регионалном такмичењу.

Појединци из екипе су освојили укупно осам златних, осам сребрних и девет бронзаних медаља у појединачној конкуренцији.

На друго и треће место у знању пласирали су се Факултет за електротехнику и рачунарство Универзитета у Загребу и Електротехнички факултет Универзитета у Сарајеву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво