СМС донације за срећније детињство

Уницеф је позвао све грађане да се, слањем СМС-а на хуманитарни број 9656 за само 100 или 200 динара месечно, укључе у кампању прикупљања редовних месечних средстава за помоћ и подршку програмима које Уницеф спроводи у Србији.

За само четири године, број деце у Србији смањен је за око 33.000 и зато је сада, више него икада, неопходно улагати у садашњу генерацију деце, будуће носиоце друштва, саопштио је Уницеф.

"Наши редовни донатори, заједно са нама, учествују у стварању бољег живота за децу у Србији. Програми које спроводимо су свеобухватна решења за децу и њихове породице. Ми смо ту да помогнемо пре рођења, током детињства до одрастања, и тако до следеће генерације деце," наводи се у саопштењу.

Уницеф указује да су многи наставници, радници, лекари, уметници, службеници, као деца добили подршку кроз програме које је та организација спроводила у земљи.

"Многи од тих племенитих људи данас помажу својим месечним донацијама", изјавио је Мишел Сент-Лот, директор Уницефа у Србији.

Редовне месечне донације путем СМС-а омогућила су сва три мобилна оператера у Србији - Теленор, МТС и ВИП, а уз подршку Algotech компаније.

"Позивамо вас да следећа порука коју пошаљете има посебну и трајну вредност! Пошаљите поруку 100 или 200 на број 9656 и кроз редовне месечне донације покажите своје опредељење за стварање бољег света за децу", наводи се у саопштењу. 

Уницеф у Србији, и широм света, финансира се искључиво из добровољних прилога појединаца, држава и влада, фондација и компанија, подсећа та организација. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво