"Теленор" и "Вип" 1. маја прекидају емитовање сигнала на КиМ

Компаније "Теленор" и "Вип мобајл" објавиле су заједничко саопштење за јавност поводом прекида емитовања сигнала на територији Косова и Метохије, у ком је наведено да ће, у складу са договором Београда и Приштине о примени Споразума о телекомуникацијама, те две компаније прекинути емитовање сигнала на територији КиМ 1. маја 2017.

Почев од тог датума, та два оператора неће имати дозволу да послују на Косову и Метохији и уклониће петнаест постојећих базних станица ("Теленор" десет, "Вип мобајл" пет), а "Теленор" ће два стуба донирати општинама Лепосавић и Косовска Митровица.

"Теленор" и "Вип мобајл" омогућиће саобраћај за своје кориснике под непромењеним условима у договору са компанијом МТС д. о. о., јединим оператором који ће и даље имати дозволу за пословање на територији на којој су сигнал имали "Теленор" и "Вип мобајл", наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво