Протест против диктатуре: Шешељ погазио положај посланика

Псовкама и увредама на рачун грађана који протестују, председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ је погазио свој положај посланика и осудио њихову слободу говора и политичког изражавања, наводи се у саопштењу организатора протеста "Против диктатуре".

Шешељ је већ познат по потезању ватреног оружја на демонстранте током студентских протеста 1992. године у Београду и такво понашање нас није ни најмање изненадило.

Због тога смо се и оградили од његове подршке, наводи се у саопштењу.

Истина је, наводе организатори, да је на самом почетку протеста испред Скупштине, Шешељ кренуо аутомобилом кроз тек окупљене демонстранте у нади да ће изазвати инцидент и да је управо зато и отворио прозор.

Неки од окупљених су га чули да је претио да ће пуцати, као и да је завлачио руку под сако, али то ниједна камера није забележила.

Оно што су камере забележиле јесте његово насртање колима на окупљене демонстранте и дрско понашање возача, истиче се у саопштењу.

Такво бахато понашање не приличи једном народном посланику, нити људима који који га окружују, наводе организатори.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво