Крагујевац, ђаци другог три поново у школским клупама

Од јутрос су ђаци другог три крагујевачке Основне школе "Станислав Сремчевић" поново у школским клупама. Целе прошле седмице нису похађали наставу.

Родитељи су у петак постигли договор са директором школе, од кога су добили писане гаранције о безбедности деце. Дечак из инклузивне наставе, оптужен за вршњачко насиље, од данас ће имати личног асистента.

Педагог или школски психолог биће са њим на настави и одморима, како би му помогали у учењу и усмерили његово понашање.

У наредном периоду родитељи од надлежних траже да предузму и додатне мере да би проблем који постоји већ две године био решен у корист све деце.

Право на школовање и безбедност имају сви, кажу родитељи другог три крагујевачке Основне школе "Станислав Сремчевић", а то морају да омогуће руководство школе, Школска управа и Центар за социјални рад.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи