Потписани уговори са добитницима станова из трећег извлачења наградне игре

Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић и директор Дирекције за имовину Србије, Јован Воркапић потписали су уговор о поклону са добитницима станова у трећем колу наградне игре "Узми рачун и победи", Софијом Манојловић из Панчева и Гораном Богдановићем из Власотинца. Станови величине од око 52 квадратна метра су у насељу Браће Јерковић - Падина, а уз њих су додељене и полисе осигурања имовине.

Ана Брнабић је честитала добитницима награда и захвалила свим грађанима који су учествовали у наградној игри.

"Сакупљање рачуна је важно за грађане, привреду и држави јер се тако заједно боримо против сиве економије која из буџета Србије дневно узме осам милиона евра", рекла је министарка.

Подсетила је да је данас последњи круг извлачења у наградној игри "Узми рачун и победи" и да је стигло више од осам милиона коверата.

Апеловала је на грађане да наставе да траже фискалне рачуне за плаћену робу и услуге.

Добитница стана Софија Манојловић је навела да је послала око двадесет коверата и да се није надала награди јер је био велики број учесника у наградној игри.

Горан Гогдановић је рекао да је његова мајка слала коверте на његове име и да је стан највећа награда коју је до сада добио.

Слање фискалних рачуна и слипова у наградној игри почело је 1. фебруара и услов је био да се прикупи 10 рачуна чија је вредност најмање 100 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи