"Узми рачун и победи", кључеви стана уручени породици Спасић

Зорица и Драгољуб Спасић из Блаца добитници су двособног стана у Београду у другом извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи", а кључеве им је данас у њиховој породичној кући уручила министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић.

Од 50 коверата које је породица Спасић послала, једна је имала посебну срећу да буде извучена од 5,5 милиона других, а кључеве стана ће, кажу, поклонити сину и ћерки.

Брнабићева је током посете породици Спасић донела и фотографије стана у београдском насељу Браћа Јерковић - падина и потписала уговор о примопредаји стана са добитницом, Зорицом Спасић.

Министарка је том приликом рекла да јој је велико задовољство што је лично упознала породицу Спасић и захвалила им се што су учествовали и тиме помогли држави у решавању проблема сиве економије.

"Када узимамо фискалне рачуне можемо да имамо боље путеве, болнице, школе, можемо да платимо војнике, полицајце и важно је за целу земљу јер ми дневно губимо осам милиона евра у сивим токовима", истакла је она и позвала грађане да и након петка, када ће се завршити наградна игра, узимају фискалне рачуне, јер је то, каже, начин да се пуни буџет.

Стан у вредности 6,5 милиона водиће се на име Зорице Спасић, јер је њено име и писало на добитној коверти, а она ће га, каже, поклонити своме сину и ћерки, да би могли да наставе студије у Београду.

Драгољуб Спасић, који је "главни кривац" за добитак стана, будући да је он тај који је слао коверте, каже да у тренутку када је баш њихова коверта извучена, није могао да верује колико га је срећа послужила.

Послао је, каже, 50 коверата, а посебно му је драго што је учествовао у борби против сиве економије, и што се та борба исплатила.

"Нису били никакви планови а сада син да ми се запосли и ћерка да заврши мастер студије и у Београду нека раде млади су", каже Зорица Спасић.

"Прижељкивали смо бар кола ако ништа друго или неку мању награду само да је награда", каже Драгољуб Спасић.

Ана Спасић каже да су се изненадили кад је мајка добила стан и нада се да ће у Београду да остане.

У Блацу кажу да је награда отишла у праве руке и да сада у продавницама сви узимају фискалне рачуне. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи