"Узми рачун и победи" – станове добили Софија Манојловић из Панчева и Горан Богдановић из Власотинца!

У трећем извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" извучени су добитници два стана у Београду. То су Софија Манојловић из Панчева и Горан Богдановић из Власотинца. У директном преносу на Првом програму РТС-а извучени су и добитници 12 аутомобила "фијат 500л" као и добитници четири путовања. Остали добитници извучени су уз лајв стрим на порталу РТС-а а извучено је укупно 179 награда.

18.35 – Добитници станoва у Београду су Софија Манојловић из Панчева и Горан Богдановић из Власотинца!

18.30 – Нови добитници аутомобила "фијат 500Л": Сандра Кујчановић са Новог Београда, Снежана Шарић из Паноније, Александра Накрајкућин из Кикинде, Марица Станојев из Бечеја, Марија Ђурић из Лазаревца и Бора Гилезан из Зрењанина.  

18.20 – У Грчку путују Ђуро Тутуш из Новог Сада и Миодраг Живановић из Крагујевца. Добитник путовања у Париз је Ксенија Бунић са Новог Београда а путовања у Њујорк Звонимир Марковић из Крагујевца.

18.10 – Првих шест добитника аутомобила "фијат 500л": Миленко Вргоч из Челарева, Јадранко Николић из Врања, Драгица Драгићевић из Совљака, Горан Стојадиновић из Власотинца, Миливоје Томић из Врњачке бање и Јосин Субић из Уздина.

За извлачење коверти били су задужени – бацач кугле, Асмир Колашинац, десетобојац, Михаил Дудаш, стрелкиња, Зорана Аруновић и глумци Бора Ненић и Иван Томић који су подржали Годину борбе против сиве економије.

Регуларност поступка надзирала је петочлана Комисија у којој су се налазили представници Министарства државне управе, Министарства финансија и Пореске управе, Министарства трговине, туризма и услуга и компаније "Мастеркард".

Све срећне добитнике Министарство државне управе и локалне самоуправе контактираће у недељу, 26. марта, и обавестити о наградама које су освојили, као и о начину преузимања.

Имена свих добитника у року од три дана биће објављена на порталу РТС-а, у дневном листу Политика, као и на интернет страницама Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Приређивач задржава право да изврши накнадну проверу исправности фискалних рачуна, односно слипова, као и да ли добитник има право учешћа у наградној игри.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи