"Узми рачун и победи" – трећи пут

Треће извлачење 179 награда, укупне вредности од нешто више од 31 милион динара, у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи", биће одржано у 17.45. Директан пренос на Првом програму РТС-а.

У неколико градова и општина у којима је, у просеку, сваки грађанин послао коверту са рачунима, извлачење се прати још пажљивије. Један од таквих је Ужице који је међу пет градова из којих је стигло највише фискалних рачуна и слипова.

До сада, како кажу, и нису имали среће у игри "Узми рачун и победи", бар када је реч о главним наградама, али и даље учествују, и не губе наду да ће се међу добитницима вредних награда, наћи и неко од Ужичана.

Грађани Ужица кажу да учествују у наградној игри и да се надају да ће бар неко од њих добити неку од главних награда.

У претходна два извлачења, четворо Ужичана добило је робне награде. Осим њих, сви прижељкују и неку од главних, али и награду за свој град.

"Ми ћемо се потрудити, јер колико знам акција траје још седам дана, да као локална самоуправа, са најутицајнијим и најзначајнијим друштвеним мрежама у граду, појачамо активност у последњих седам дана како би добили једну добру ствар за град, првенствено за младе суграђане", објашњава Немања Нешић, заменик градоначелника Ужица.

До краја наградне игре и такмичења за локалне заједнице, деле их још два извлачења, која ће им, надају се, уз мало среће, досадашњу одговорност и упорност, донети и  вај-фај зону са бесплатним интернетом за најактивнију локалну заједницу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво