Добитници другог извлачења наградне игре преузели 12 "фијата"

Срећним добитницима другог кола фискалне наградне игре "Узми рачун и победи" у Крагујевцу је уручено 12 нових "фијата 500Л".

Аутомобиле су добили Саша Илић из Врања, Велимир Милојичић из Куле, Милијана Пековић из Сивца, Мирјана Буквић из Бачке Паланке, Аница Радоњић из Трстеника, Мирослав Новчић из Ћуприје, Иван Калопер из Кикинде, Слађана Крстић из Црноклишта, Весна Антић из Витошевца, Филимон Сима Филиповић из Београда, Јудит Гојков из Кањиже и Анка Вукмировић из Кљајићева.

Јудит Гојков из Кањиже послала је само један коверат и, како је рекла за Танјуг, чекала је да извлачење буде баш 13. марта и добила је нови аутомобил, који ће возити она и који ће јој, како каже, добро доћи, јер код куће има "опел вектру" стару 25 година.

Мирослав Новчић из Ћуприје рекао је да никако није могао да дође до коверата, јер су их људи разграбили, а да поред његове радњице живи једна комшиница пензионерка, те да је са њом делио рачуне.

"Ја сам јој показао своје рачуне и поделили смо – мени мало коверте, њој мало рачуни, она је послала и ето мени зеца у капи. Ја сам почастио све већ. Возило ће добити моја ћерка Марија, која је рекла да ће ми купити одличан бицикл и онда ћемо се мењати", рекао је Новчић.

Аница Радоњић из Трстеника добила је "фијат 500Л", послала је десетак коверата, од којих на своје име два-три. Каже да је веома срећна што је извучена и да је увек возила "Заставине" аутомобиле – прво "тристаћа" дуго година, после "кеца", и ево сад "фијат 500Л".

Слађана Крстић из Црноклишта послала је осам коверата, њен супруг је гледао извлачење и нису могли да поверују да су добили нов аутомобил, који ће поклонити унуку за 18. рођендан.

Државни секретар Министарства државне управе и локалне самоуправе Жељко Ожеговић, који је добитницима уручио кључеве, рекао је да је у разговору са добитницима чуо да знају зашто се наградна игра спроводи и да су то, како сматра, сигурно они индиректни ефекти повећања разумевања грађана зашто је важно борити се против сиве економије.

"Сутра имамо конференцију за новинаре где ћемо представити ефекте и само спровођење наградне игре, као и финансијски ефекат целе наградне игре", рекао је Ожеговић за Танјуг.

Како сматра, у наградној игри све је могуће, и то илуструје примером Јудит из Кањиже, која је послала само један коверат и међу 5,6 милиона њих, добила нов аутомобил.

"Заиста мислим да је неке бог погледао и да им се вратило за неке лоше епизоде из живота, као што је претходној добитници стана кућа изгорела пре 15 година, једној жени су украли ауто, али ето, имали су вере да ће они можда бити међу добитницима и то им се заиста и десило", рекао је Ожеговић.

Захвалио је добитницима што подржавају ову наградну игру и акцију борбе против сиве економије и позвао све грађане да у наредна два кола такође узму учешће и пошаљу што више коверата.

Остало је још два извлачења у наградној игри "Узми рачун и победи", која се завршава са 31. мартом, а сви доспели неизвучени коверти и даље су у игри.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво