"Узми рачун и победи" – стан добила Зорица Спасић из Блаца

Извучени добитници 178 награда у другом извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи". Учествовало је више од пет милиона коверти, а додељене награде вредне су више од 24,5 милиона динара. Ове суботе стан у Београду добила је Зорица Спасић из Блаца, а прошлонедељној добитници стана кључеви су уручени у директном преносу на Првом програму РТС-а.

18.40 – Добитница стана у Београду је Зорица Спасић из Блаца, а њену коверту извукла је председница Женског кошаркашког клуба Црвена звезда и бивша кошаркашица Наташа Ковачевић.

18.30 - Извучени добитници још шест "фијата 500Л": Анка Вукмировић из Кљајићева, Јудит Гојко из Кањиже, Филиповић Сима Филимон из Жаркова, Антић Весна из Витошевца, Крстић Слађана из Црноклишта, Калопер Иван из Кикинде.

18.20 – Добитници два летовања у Грчкој: Ратко Ранитовић из Краљева и Стојков Милица из Александрова. У Париз иде Савка Јонев из Београда, а у Њујорк Цицка Катарина из Ковачице 

18.10 – Првих шест добитника аутомобила "фијат 500Л": Милојичић Велимир из Куле, Милијана Пековић из Сивца, Мирјана Буквић из Бачке Паланке, Радоњић Аница из Трстеника, Саша Илић из Врања, Мирослав Новичић из Ћуприје.

17.50 – Уручени кључеви Марини Грковић из места Месарци код Дебрца, која је у првом извлачењу освојила стан у Београду.

У другом извлачењу наградне игре "Узми рачун и победи" учествовали су само фискални рачуни и слипови који су пристигли на адресу наведену на наменској коверти до 17. марта до 23 часа и 59 минута.

У директном телевизијском преносу извучене су следеће награде: Двособан стан у Београду у Улици браће Јерковић 51,18 метара квадратних, са полисом осигурања имовине, затим 12 аутомобила "фијат 500Л", петодневно путовање у Њујорк за две особе, са обезбеђеним авионским превозом и полисом путног осигурања...

Извучено је и четвородневно путовање у Париз за две особе, са авионским превозом, полисом путног осигурања и картама за један меч Ролан Гароса, као и два путовања у Грчку за две особе, у трајању од 10 дана, са обезбеђеним аутобуским превозом и полисом путног осигурања.

Извлачење осталих награда такође је обављено у студију РТС-а и преносило се путем лајв стрима на Интернет порталу РТС-а. Реч је о одморима, преносивим рачунарима, фрижидерима, мобилним телефонима, телевизорима, белој техници...

За извлачење коверти били су задужени председница Женског кошаркашког клуба Црвена звезда и бивша кошаркашица Наташа Ковачевић, репрезентативка Србије у стрељаштву Андреа Арсовић, као и познати глумци из серије "Војна академија" Тијана Печенчић и Радован Вујовић, који су такође подржали Годину борбе против сиве економије, саопштило је Министарство државне управе и локалне самоуправе.

Коверте које су благовремено стигле на тражену адресу и не буду извучене, учествоваће у наредним извлачењима, која су заказана за 25. и 31. март.

Грађани могу да шаљу додатне коверте све до 30. марта, а комисија апелује на грађане да пре слања коверти провере правила игре.

У оквиру наградне игре "Узми рачун и победи" прошле суботе је извучено првих 177 награда, укупне вредности 24.288.534 динара.

Укупно је за учеснике игре обезбеђено 50 аутомобила "фијат 500Л" у вредности од око 61 милиона динара, а наградни фонд обухвата 742 награде у вредности од преко 135 милиона динара.

Списак свих добитника биће објављен на Интернет порталу РТС-а, у дневном листу Политика, као и на интернет страници наградне игре "Узми рачун и победи", интернет страници Министарства државне управе и локалне самоуправе.

Добитници награда добиће упутство о преузимању награда у року не дужем од 30 дана од дана објављивања у дневном листу Политика, док је рок за преузимање награда 60 дана од дана објављивања у том листу.

Влада Србије прогласила је 2017. годином борбе против сиве економије, а наградна игра "Узми рачун и победи" је једна од 68 подстицајних мера.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво