Добитница стана у Београду: Рекох, 'ајде да пробамо, па шта буде

Марина Грковић из села Месарци код Дебрца добила је стан у насељу Браће Јерковић у Београду у првом извлачењу добитника наградне игре "Узми рачун и победи". Послала је око 30 коверти и то на инсистирање детета, које је прижељкивало аутомобил.

У хамбургџиници Марине Грковић у селу Дебрц код Шапца вечерас се слави главна награда, а добитница каже за РТС да још није свесна шта јој се десило.

"Послала сам око 30 коверти, на инсистирање детета. Све сам спремила, спаковала, написала и послала", рекла је добитница стана површине 51 квадрат у Београду.

Одушевљен је и супруг, који је музичар па вечерас не присуствује слављу у кругу породице, али ни он, каже Марина, још не може да поверује.

Породица Грковић није често учествовала у наградним играма јер су мислили да "немају среће".

"Ово је на инсистирање детета – можда добијемо нешто, можда добијемо ауто... Рекох, 'ајде да пробамо па шта буде, али испало је добро што сам је послушала. Некада треба послушати и млађе", рекла је добитница једног од станова који се додељују у наградној игри "Узми рачун и победи".

У Београд се, каже, цела породица Грковић неће преселити, али ће млађи сигурно живети у том стану.

"Син ће се вероватно преселити због школовања", рекла је Марина, која има још двоје деце које се сигурно подједнако радују награди.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво