Николић положио венац на Споменик незнаном јунаку

Председник Србије Томислав Николић положио је поводом Дана државности Републике Србије венац на Споменик незнаном јунаку на Авали.

Председник Србије уписао се у спомен-књигу и поручио да је Србија данас мирна и слободна земља.

"Данас је 15. фебруар 2017. године. Србија је мирна и слободна земља. Нисмо богати, али се полако подижемо. Водимо самостално своју политику, имамо много пријатеља на свим странама света. Војно смо неутрални. Србија је живела и после вас живеће и после нас. Увек за нову децу", уписао је председник Србије.

Николић је венац положио уз присуство председнице Уставног суда Весне Илић Прелић и потпредседника Скупштине Србије Верољуба Арсића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво