Смењен начелник новосадске полиције

Синиша Радаковић смењен је са места начелника новосадске полиције. За новог начелника постављен је Милорад Шушњић, досадашњи начелник полиције у Суботици, сазнаје 021.

Милорад Шушњић је протеклих 16 месеци био начелник полиције у Суботици, а пре тога је радио у криминалистичкој полицији у Новом Саду као шеф групе за разбојништва, изнуде и отмице.

Разлог за смену Радаковића није познат, а њему је уручено решење о распоређивању на нову функцију у Дирекцији полиције у Београду, тако да се враћа у престоницу одакле је и дошао у Нови Сад, пише новосадски 021.

До промене у врху новосадске полиције долази у тренутку када се према статистичким подацима у Новом Саду смањује криминал, али с друге стране јавност нема такав утисак, јер је прошле године забележено више обрачуна криминалних банди на улицама Новог Сада, и то не само из Србије, већ и из Црне Горе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво