Завршена поправка на топловоду у центру Београда, ускоро грејање

На грејном подручју топлане „"Дунав" почело је пуњење магистралног топловода хемијски и термички припремљеном водом како не би дошло до непредвиђених кварова. Потрошачи могу ускоро да очекују грејање. Градоначелник Београда Синиша Мали захвалио је радницима "Београдских електрана" који су провели ноћ отклањајући квар на делу магистралног топловода.

Како се наводи у саопштењу ЈКП „"Београдске електране", екипе за хитне интервенције су током целе ноћи, без прекида и у веома тешким условима за рад, поправљале квар на делу магистралног топловода на грејном подручју топлане „"Дунав“".

Екипе за машинске радове завршиле су последње варове на цеви која се налази на неприступачном месту, испод трамвајских шина.

Како се наводи, почело је пуњење магистралног топловода хемијски и термички припремљеном водом, као и узгревање воде, како не би дошло до непредвиђених кварова.

То значи да потрошачи топлотне енергије прве ефекте загревања могу ускоро да очекују, истиче се у саопштењу.

Градоначелник Београда Синиша Мали захвалио је радницима "Београдских електрана" који су провели ноћ отклањајући квар на делу магистралног топловода, када је пукла цев стара само шест година.

"Једноставно цев је пукла. Мени је важно да сви заједно прођемо кроз ову ситуацију и апелујем на грађане да буду стрпљиви", рекао је Мали.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво