Струја стигла у скоро сва нишка села, у мраку још 250 кућа у Мерошини

Снабевање струјом у селима на подручју Ниша и општине Гаџин Хан нормализовано је, док би 250 домаћинстава у општини Мерошина струју требало да добије током ноћи, рекао је Командант Окружног штаба за ванредне ситуације Нишавског управног округа Александар Цветковић.

"У току ноћи струју би требало да добије и преосталих 250 домаћинстава на подручју општине Мерошина", рекао је Цветковић.

Због кварова на електромрежи скоро 3.000 домаћинстава на подручју града Ниша, општине Гаџин Хан и општине Мерошина јуче је остало без струје.

На подручју општине Гаџин Хан без струје било је око 1.500 домаћинстава, на подручју општине Мерошина око 1.300 домаћинстава, и у нишким селима Бреница, Каменички Вис и Церје око 150 домаћинстава.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи