Марић: На југу Србије 20 интервенција, 22 особе евакуисане

Сектор за ванредне ситуације данас је на југу Србије интервенисао двадесетак пута, а 22 особе су евакуисане и спасене, рекао је начелник тог Сектора Предраг Марић.

Додатне снаге из Сектора заванредне ситуације бити упућене на југ Србије, рекао је Предраг Марић новинарима код мотела "Наис". 

"Жандармедија је већ ту и Војска Србије је потпуно мобилисана, све своје снаге, механизацију и људство је ставила на располагање", рекао је Марић.

Како је додао, ситуација ће се пратити и током ноћи и наредних дана, пошто је југ Србије под великим снежним наносима.

Марић је рекао да снег и даље пада на територији Прокупља, Пирота, Врања и Сурдулице и апеловао на све да без преке потребе не крећу на пут и да, уколико већ морају, користе зимске гуме и осталу зимску опрему.

Навео је и да је обустављен теретни саобраћај, док се путнички одвија, али веома отежано и нема више чепова којих је било пре подне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво