Обележен Дан Централне логистичке базе

Дан Централне логистичке базе и 10 година постојања те највеће логистичке јединице Војске Србије обележен је у касарни "Генерал Живко Павловић" у Смедеревској Паланци, саопштено је из Министарства одбране.

Свечаном скупу присуствовао је и изасланик председника Републике Милорад Симић, који је рекао да та база представља основицу логистичке подршке и ослонац свим јединицама у извршавању њихових задатака, наводи се у саопштењу.

Поводом Дана јединице награђени су и похваљени најбољи појединци Централне логистичке базе, након чега је уследио дефиле јединица и возила којима База располаже.

Поред изасланика председника Републике, свечаности су присуствовали и министар одбране Зоран Ђорђевић, начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, владика Шумадијски Јован, као и претходни команданти јединице и команданти бригада, представници локалне самоуправе, предузећа, организација и удружења са којима База сарађује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи