Вучић се уписао у Књигу жалости у Амбасади Израела

Председник Владе Србије Александар Вучић уписао се у Књигу жалости у Амбасади Израела поводом смрти израелског лидера Шимона Переса и изразио саучешће народу Израела, његовој влади и председнику, као и Пересовој породици.

Премијер је навео да је имао велику част да упозна Шимона Переса, "легенду светске политике, и да у кратким разговорима много тога" научи и види разлику између људи "ретких или готово јединствених, какав је Перес, и нас осталих, који висине и дубине његовог размишљања никада нећемо спознати".

"Шимон Перес био је један од највећих лидера које је свет имао, човек који се није либио да себе мења, али човек који је увек на уму имао остварење највишег и најважнијег циља и свог, јеврејског народа, али и целокупног човечанства, а то је мир", уписао је Вучић.

Навео је и да се нада да ће Пересове миротворне идеје победити и освојити свет.

Број коментара 73

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво