Тужилаштво: Заинтересовани обавештени о имену тужиоца за Савамалу

Више јавно тужилаштво у Београду саопштило је да је пре два дана обавестило подносиоца захтева, као и Повереника Родољуба Шабића по чијем је налогу поступило, о броју предмета и имену поступајућег заменика тужиоца у случају рушења објеката у Савамалој.

Тужилаштво није навело ко је подносилац захтева, али у јавности се претходних дана помињала Иницијатива "Не да(ви)мо Београд".

У саопштењу тужилаштва се прецизира да је тужилаштво поводом захтева за приступ информацијама од јавног значаја, поступајући по налогу Повереника за информације од јавног значаја и заштиту података о личности од 5. септембра, у уторак 27. септембра обавестило подносиоца захтева о броју предмета и имену обрађивача предмета -заменика јавног тужиоца који поступа у случају рушења објеката у Херцеговачкој улици.

"Истог дана, 27. септембра, Више јавно тужилаштво у Београду обавестило је и Повереника за информације од јавног значаја Родољуба Шабића да смо поступили по његовом решењу и о томе известили подносиоца захтева", напомиње се у саопштењу.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво