Полицијски синдикат Србије: У бази Табалије нестаје хране

Репрезентативни Полицијски синдикат Србије саопштио је да је од припадника Жандармерије из базе Табалије, у Копненој зоне безбедности према Косову, добио информацију да на тој бази има хране само још за данас, а да следовање које је требало да стигне још прошле недеље и даље није достављено.

"У бази се налазе 32 жандарма из одреда Београд и Ронилачког центра. Имају храну још за данас, а већ сутра неће имати шта да спреме за јело. Из Управе за исхрану и смештај на њихово тражење да им се достави храна, одговорили су да није прошао тендер за месо и да зато неће бити допремања хране на положај", наводи се у саопштењу синдиката.

Тај синдикат је апеловао на надлежне у МУП-у да нешто хитно учине како би се помогло жандармима који су на борбеном дежурству заштите административне линије према Косову и Метохији.

"Ми смо и јуче апеловали на надлежне због тешког стања у оближњој бази Брезница, где прети епидемија мишије грознице због навале глодара, а зиму очекују у трошним баракама", навео је у писаној изјави председник Полицијског синдиката Србије Вељко Мијаиловић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво