Потписан меморандум између МУП-а и НАВАК-а

Спровођењем Меморандума о сарадњи између Министарства унутрашњих послова и Националне возачке академије, полицијски службеници ће овладати вештинама које ће допринети да се грађани осећају безбедније, изјавио је вршилац дужности директора полиције Владимир Ребић након потписивања меморандума.

"Потписивањем овог меморандума стварају се дуготрајни услови за спровођење пословно-техничке сарадње која ће имати улогу едукације полицијских службеника. Такође, осим користи које ће имати грађани овим споразумом, морам да напоменем да буџет Републике Србије неће бити оптерећен ниједним динаром", рекао је Ребић.

Објаснио је да ће припадници посебних јединица МУП-а имати прилику да овладају новим вештинама управљања борбеним возилима, што је посебно значајно како би могли да одговоре на све безбедносне изазове.

"Посебно сам задовољан што смо у претходне две године имали изузетну сарадњу са НАВАК-ом, пре свега спровођењем акције '1000 младих возача' чиме смо допринели безбедности грађана", истакао је Ребић.

Директор Националне возачке академије Мирко Алвировић изразио је задовољство да као возачка академија могу пружити и пренети знање специјалним јединицама полиције чији је задатак да брину о безбедности грађана посебно у саобраћају.

"НАВАК је поносан што је направио овакав споразум са МУП-ом и верујемо да ће обе стране бити задовољне и што је најважније да ће грађани Србије од тога имати користи", истакао је Алвировић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи